18 toukokuuta 2013

Se on loppu nyt...

Kuukausi sitten laskeuduttiin Helsinki-Vantaan lentokentälle. Lento Thaimaasta Kiinan ja Hollanin kautta Suomeen kesti yli vuorokauden. Itku oli lähellä, kun saavuttiin Suomeen. Kaikki oli niin kauhean harmaata. Eikä se kovasti toivottu kevät ollut vielä ennättänyt saapua. Uskomattomalta myös tuntui, että siitä oli todellakin lähes neljä kuukautta, kun lähdettiin reissuun. Vastahan oli tammikuu kun istuimme lentokoneessa kohti Kilimanjaroa täynnä intoa. Aika meni aivan liian nopeeta. Matkaan mahtui paljon niin hyviä kuin huonojakin kokemuksia, mutta mitään ei silti vaihdettais pois!
Nyt olemme siis saaneet ”nauttia” suomiarjesta jo kuukauden verran. Molemmat olemme palailleet vanhoihin, tuttuhin työpaikkoihimme ja muuttaneet uusiin koteihimme. Arkeen sopeutuminen meinasi olla aika hankalaa ja kankeeta. Alkuun oli jotenkin niin hukassa, ei oikein tiennyt miten päin olisi ollut ja mitä tehnyt, mutta nopeasti sitä on päässyt taas kiinni tähän normaaliin arkeen, heti kun mielikin palasi reissulta muutaman viikon jälkijunassa ;) Täytyy kyllä myöntää, että vaikka arki ja normaalit rutiinit tuntuukin pitkästä aikaa mukavalta ja ihanan helpolta elämältä, niin kyllä tulee välillä kova ikävä takaisin maailmalle.
Tätä reissua suunnittelimme yli vuoden, ja nyt se on takanapäin. Jotenkin sitä ei vielä pysty täysin käsittämäänkään. Saatiin kokea niin hienoja asioita, nähdä upeita paikkoja ja tutustua uusiin kulttuureihin. Reissun aikana saimme tutustua kuuteen erilaiseen maahan. Tämä reissu oli todellinen irtiotto arjesta ja ollaan tosi onnellisia, että meillä oli mahdollisuus ja uskallus tehdä tämä reissu. Paljon aikaa ja voimia suunnittelu vei, taidettiinkin jossain vaiheessa reissua todeta, että seuraavaksi tehdään All Inclusive-pakettimatka ;)
Tässä vaiheessa olisi varmaankin kiitoksen paikka. Kiitos meille, että kestettiin toisiamme lähes neljä kuukautta (ilman yhtäkään riitaa :D ), kiitos perhe ja ystävät! On onni, että on ihania ihmisiä elämässä <3 Ja tietenkin kiitos teille lukijat! Kiva että olette jaksaneet lukea ja seurata kuulumisiamme neljän kuukauden ajan!
Muumipapalta lainattu viisaus; ”Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan” kiteyttää hienosti meidän ajatukset kuluneesta talvesta ja voimme suositella kaikkia tarttumaan omiin unelmiin ja tekemään niistä totta!
Ihanaa kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti