09 huhtikuuta 2013

Takaisin Thaimaassa

Kambodzan keikka onnistuneesti heitetty ja lisäaikaa Thaimaaseenkin saatiin :) Kambodzassa oltiin Siem Reapissa, joka oli oikein mukava ja leppoisa paikka. Näin jälkeenpäin harmittaa, kun ei varattu enempää aikaa siellä olemiseen. Siitä maasta jäi fiilis, että sinne on päästävä vielä uudestaan. Lyhyen Siem Reapin vierailun aikana kerettiin käydä tutustumassa Angkor Watin temppelialueeseen ja baarikatuun. Hintatasohan Kambodzassa on ihan naurettavan halpa, vieläkin halvempaa kuin Thaimaassa. Esimerkkeinä oluelle hintaa jäi noin 40 senttiä baarissa, jalkahieronnan olisi saanut noin 50 sentillä, me otettiin manikyyri ja pedikyyri kumpainenkin maksoi huimat 2,5 euroo sisältäen oluen tai limpparin. Voidaan tosiaankin suositella Kambodzaa, jos haluaa kokea jotain vähän erilaista ja viettää lomansa pienemmässä turistimassassa.



oli hyvvee





spiderman


...reunalla, kaunis on maailma...


Angkor Wat


Ihan ongelmitta paluumatka Thaikkulaan ei kuitenkaan sujunut. Ostettiin bussiliput Kambodzasta suoraan Koh Changille. Rajalle asti kaikki sujuikin oikein hyvin. Rajalla sitten ooteltiin ja ooteltiin vähän lisää meiän bussia, kunnes selvisi että täytyy olla 13 lähtijää Koh Changille ennen kuin bussi starttaa ja meitähän sattui olemaan vain 4 matkustajaa, jotka olivat menossa Changille. Odoteltiin siinä sitten pari tuntia kauheassa helteessä kunnes tajuttiin että matka rajalta Tratin satamaan kestää 4 tuntia ja sieltä viimeinen lautta Changille lähtisi 4,5 tunnin kuluttua. Eihän siinä sitten muu auttanut kuin maksaa vähän lisää, että päästään satamaan ajoissa. Kenelläkään, ei edes “matkanjärjestäjällä”, ollut tietoa milloin bussi olisi ollut täysi. Lopulta ehdimme kuitenkin ajoissa satamaan sekä lauttaan ja pääsimme perille! J


White Sand Beach


snorkkeli-idiootit


fisuja


yökuvaus ei oo aina ihan onnistunu...


tuli-show


Koh Chang on pieni, vihreä vuoristoinen saari. Me ollaan lomailtu saaren isoimmassa kohteessa White Sand Beachilla. Hirveästihän tällä saarella ei oo muuta tekemistä kuin rannalla makoilu, auringon palvominen, syöminen ja juominen mutta meillehän se passaa näin loman loppuvaiheessa. Ongelmiahan meillä on kerennyt olemaan myös täällä, missäpä ei olisi ollut.. Tällä kertaa Jonna järjesti yllätyksen viettämällä sairaspäivää heti toisena päivänä Changilla. Onneksi vatsatauti meni päivän lepäilyn jälkeen ohi ja “normaaliarki” pääsi jatkumaan. Täällä vielä muutama päivä, jonka jälkeen viimeiseksi viikonlopuksi Bangkokiin shoppailemaan ja sen jälkeen nokka kohti Suomea.

Toverit, ensi viikolla nähdään <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti